Отворен „Летњи фестивал ручних радова и сувенира општине Кула”

Кула, 07.09.2018.

Удружењe жена „Идеја“ је данас у Кули организовало четврти по реду „Летњи фестивал ручних радова и сувенира општине Кула”. Посетиоци фестивала могу да виде све оно што вредне женске руке умеју да направе, као што су бели вез, штрикане и ткане предмете, сувенире и остало, а своје радове су изложили чланови тридесетак удружења из  кулске и суседних општина.

Организацију фестивала  свесрдно је помогла локална самоуправа, а фестивал је отворила Татјана Квасни, председница Скупштине општине Кула.

Отварање фестивала ручних радова и сувенира је обогаћено и пригодним културно-уметничким програмом којег су припремили малишани из Предшколске установе „Бамби“, те чланови културно-уметничких друштава „Србија“ и „Дурмитор“ из Куле, рецитатори и акустичари. И време је послужило организаторе, па је плато испред Поште у Кули био препун, што је и разлог за задовољство организатора Удружења жена „Идеја“ Кула.

Пуну подршку једној манифестацији каква је Фестивал ручних радова дала је и Туристичка организација општине Кула, а радове изложене на четвртом Фестивалу ручних радова и сувенира посетиоци могу да погледају до 19 сати.

Preuzmite Q Media aplikaciju