Повезивање међународног стажа

Србија, 07.09.2018.

Републички фонд за пензијско и инвалидско осигурање подсећа осигуранике који имају стаж осигурања навршен у Србији и Немачкој и кориснике права остварених применом билатералног споразума о социјалном осигурању, да се међународни дани разговора са Немачком одржавају 18. и 19. септембра у Новом Саду и Београду и позива заинтересоване да закажу термин.

Разговори се одржавају од 9 до 17.00 часова (просторије РФ ПИО Филијале Нови Сад, Житни трг 3), и 20. септембра у Београду, од 9 до 17.00 часова (просторије Службе И Филијале за град Београд на Новом Београду, Булевар уметности 10).

На овим разговорима ће саветодавци из немачког Фонда за пензијско и инвалидско осигурање и РФ ПИО Србије пружити бесплатну правну помоћ лицима која остварују права из пензијског и инвалидског осигурања применом споразума из области социјалног осигурања закљученог између наше земље и Немачке.

Сви заинтересовани обавезно треба да пријаве учешће и да закажу термин доласка на број телефона 011/2030-745.

Приликом доласка треба понети сву документацију у вези са осигурањем и лична документа, саопштио је Републички фонд за пензијско и инвалидско осигурање.

РТВ

Preuzmite Q Media aplikaciju