Прогноза и биопрогноза

Кула, 19.04.2019.

У Кули сунчано време. Максимална дневна температура 22 степена, влажност ваздуха 37 процената, ваздушни притисак 1028 милибара, а дува северни ветар брзином од 6 метара у секунди.

Сутра у Кули такође сунчано време. Максимална дневна температура сутра ће у Кули износити 20 степени, влажност ваздуха 33 процента, ваздушни притисак 1029 милибара, а дуваће североисточни ветар брзином од 4 метра у секунди.

У недељу у Кули умерено облачно време, уз могуће сунчане интервале, али и краткотрајну повремену слабу кишу у поподневним сатима. Максимална дневна температура у недељу у Кули ће износити 21 степен, влажност ваздуха 42 процента, ваздушни притисак 1022 милибара, а дуваће северозападни ветар брзином од 5 метара у секунди.

 

Услед очекиване биометеоролошке ситуације опрез се и даље саветује срчаним болесницима као и психички осетљивим особама. Главобоља, замарање и нервоза се могу јавити као метеоропатске реакције. Препоручује се слојевито одевање у складу са очекиваним дневним ходом температуре ваздуха.

Preuzmite Q Media aplikaciju