Песницама доказивали ко је већи еколог: вође новосадске блокаде потукли се међусобно

Након што недељама шачица изманипулисаних и плаћених активиста терорише хиљаде Новосађана и путника намерника, монтипајтоновски сценарио Дон Кихота квазиеко револуције досегао је виши ниво.

Наиме, како наш портал ексклузивно сазнаје, следбеници култа првог новосадског србомрсца, Брајана Брковића, прексиноћ су око 1 час иза поноћи у Максима Горког песницама објаснили Мирану Погачару ко је већи еколог!

У борби за примат у “племенитој” намери да се истакну као лидери за заштиту животне средине, ови плаћеници Ђиласа, Шолака и еко манекени Саутемптона завршили су са модрицама и у полицијској станици. Очигледно им није било довољно да тероришу само грађане Новог Сада, већ су морали прећи и једни на друге!

У тучи су како сазнајемо, учествовали Миран Погачар, Младен Цвијетић, Срђан Ђурић и Милан Васиљевић, а водећи се оном “паметан прича, глуп ћути”, у станици су се држали – тишине. Сви учесници били су под дејством алкохола.

Васиљевић Милан је у полицијским просторијама Стари Град вређао полицајце речима “глупи полицајци”, а једном полицајцу који је гојазан говорио је “дебели главоњо”.

Иначе, Цвијетић и Ђурић су већ домаћи у полицији, јер су привођени након што су као рођени еко активисти закључили да су највећи загађивачи прозор, застава и просторије Покрета социјалиста, које су херојски разбили маскирани, под окриљем мрака.

Како сазнајемо, екипа хитне помоћи је извршила преглед Васиљевић Милана, констатовали су повреде у пределу главе, док су Погачар Миран, Ђуриц Срђан и Цвијетић Младен одбили указивање лекарске помоћи.

Против окривљених Погачар Мирана, Цвијетић Младена и Ђурић Срђана су поднете прекршајне пријаве у редовном поступку – прекршај из члана 9, став 3, Закона о јавном реду и миру, као и против Васиљевић Милана – прекршај из члана 9, става 2, истог закона. Васиљевић Милану уручено је решење о задржавању до 24 часа, због извршеног прекршаја из члана 22, ЗоЈРМ, након чега је уз захтев за покретање прекршајног поступка доведен на саслушање код дежурног судије Прекршајног суда.

Д. Ковач

 

Komentari

Ostavi komentar:

Преузмите QMedia апликацију