Саопштење за јавност ОО СНС Врбас

 

 САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Још једна од пет милиона лажи интересне

групе која ради у корит Ђиласа и Шолака

У настојању да од грађана Врбаса сакрију чињеницу да немају сопствену политику, програм и идеје, неколицина појединаца из фантомске организације "1 од 5 милиона" који се безуспешно представаљају као опозиција Српској напредној странци, покушавајући да преваре и обмане јавност Врбаса, као и да одговоран и транспарентан рад Општинске управе коју води Српска напредна странка прикажу као свој резултат.

Међутим, у питању је само једна од пет милиона неистина које свакодневно изговара ова група сплеткароша и опсенара. Општинска управа Врбас, од када њом руководи Српска напредна странка, за разлику од времена, када су је водили крадљивци туђих заслуга, све ради транспарентно и у корист грађана. Јер, СНС нема шта да крије. Већ два месеца, цео Врбас зна да средином септембра долази до повећаног пуњења општинског буџета, те да ће крајем септембра бити исплаћене накнаде и давања за новорођене бебе.

Исто тако, Врбас зна да би накнаде биле исплаћене још раније, да Општинска управа Врбас у последњих годину дана, није морала да врати преко 700 милиона дугова, заосталих из времена владавине неких других странака, са којима ви правите мрежу превара и обмана, у узалудном покушају да оправдате силни новац који у вас инвестирају Ђилас и Шолак.
Грађани Врбаса поуздано знају ко ради у њихову корист, а ко сe удружује и повезује да би се дочепао власти, али не да би бринуо о добробити грађана и врбаске деце, већ да би могао општински буџет да прелије у приватне џепове, себе и својих ментора. Врбашани знају и да су општину у дужничко ропство гурнули ваши политички пријатељи и партнери, с чијом визијом и иделогијом се посвећујете и представљате продужени пипак хоботнице која је опљачкала Врбас и претворила га у свог таоца.  Међутим, то вам више никад неће поћи за руком.
Грађани Врбаса су на последњих неколико избора, као и на недавно одржаним изборима за Месне заједнице показали да верују политици Српске напредне странке, а не политичким авантуристима, који се служе обманама и измишљотинама.
Срспка напредна странка и руководство општине Врбас наставиће да раде транспаренто у интересу свих грађана Врбаса, и све накнаде и све обавезе биће измириване на време, а завршићемо и изградњу домова културе, водовода, канализације, реконструкцију школа и вртића, изградићемо дечија игралишта, и омогућићемо да деца Врбаса имају најбоље услове за школовање и одрастање. До тада, ви и ваши ментори можете да наставите са оним што најбоље знате - да варате грађане.

 

                                                        Српска напредна странка

                                                        Општински одбор Врбас


Врбас, 26. септембар 2021. године

фото:википедија

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju