СНС 12 ГОДИНА ПРОСЛАВЉА СТРАНАЧКУ СЛАВУ: Дугогодишњи чланови указали на све што је урађено за грађане!

Србија, 27. 10. 2020.

Српска напредна странка је и ове године прославила страначку славу Свету Петку.

Чланица Извршног одбора Српске напредне странке Нина Митић честитала је страначку славу Свету Петку свим члановима, симаптизерима странке, али и свим православним верницима.

Нека нам ова светитељка, заштитница жена, сиромашних и болесних помогне за добро здравље, саборност, успех и слогу на свим пољима, поручила је Нина Митић. Она је посебно истакла да је данашњи дан и прилика да се подсетимо значаја улоге жена у нашем друштву и нагласила да је нова српска влада изузетан пример родне равноправности. Просек жена у нашој влади виши је од европског просека и можемо бити поносни што ће на челу чак 10 министарстава бити припаднице лепшег пола, истиче Митићева. Пажња која се поклања положају жена у Србији није остала непримећена ни у свету, о чему сведочи и оцена америчке агенције Блумберг да је новом расподелом министарских функција у влади, Србија међу 10 земаља света с најбољим балансом када је у питању родна равноправност у извршној власти - оценила је чланица Извршног одбора Српске напредне странке Нина Митић.

Заменик градоначелника Београда Горан Весић, такође је упутио срдачне честитке свима који славе Свету Петку, и поручио да ће СНС настави ти да се и даље бори и залаже за добробит свих грађана Србије.

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић поручио је свим, како каже драгим ''напредњацима'' да никада не забораве пут који је СНС прошла од њеног оснивања 2008. године па све до данас.

- Увек је добро сетити се почетка 2008. године и свега онога кроз шта смо све пролазили до данашњег дана. Не можете љубити Господа ако не волите брата свога, ако се не чувате међусобно, немојте очекивати да вас други цене. Радите, питајте, немојте да мислите да све знате и да сте све постигли. Живот није спринт него маратон, и ми сви заједно морамо водити рачуна о држави и грађанима, и ти интереси морају бити изнад страначких интереса, а ми се не бојимо ни криминалаца ни тајкуна, ни политичара који су алави на њихов новац, јер имамо подршку грађана да развијамо и учинимо Србију бољом, снажнијом и јачом - рекао је поводом страначке славе Свете Петке потпредседник СНС и градоначелник Новог Сада Милош Вучевић.

Владимир Ђукановић, народни посланик, пожелео је свим члановима СНС и православним верницима срећан велики празник - Свету Петку.

 Извор: Србија данас

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju