Ђиласа гориле морале да бране од народа! У Вршцу га замолили да оде, он вређао жене!

18.09.2021

Аутор: 24седам

Вршчани су замолили Ђиласа да напусти град, али се он упустио у вређање народа.

Драган Ђилас printscreen

Оснивач Странке слободе и правде, Драган Ђилас данас је са својим сарадницима боравио у Вршцу, а на снимцима до којих је дошао 24седам, видимо да је још једном приказао недолично понашање и своје право лице.

Наиме, њега су Вршчани замолили да напусти град, али се он упустио у препирку са народом!

 

 

Иначе, лице које је дочекало Драгана Ђиласа у граду је Драган Величковић, члан ове странке, који има више кривичних дела (лака телесна повреда, тешка крађа, насилничко понашање, фалсификовање исправа, ометање службеног лица у обављању послова безбедности…).  Управо он је и сада кренуо да се разрачунава са народом, незадовољним овом посетом

Скупу је присуствовало и више десетина незадовољних грађана, који су упитали Ђиласа да ли је дошао да опљачка и њихов град, након чега су уследиле најгоре увреде и гурање жена уз претње.

 

Убрзо су се укључили и припадници Ђиласовог личног обезбеђења, који су желели да ова група људи  напусти место, те су гурали све пред собом, укључујући и жене које су се нашле на њиховом путу.

 

Ђилас није стао у заштиту незадовољних грађана, чак ни када су чланови обезбеђења и остали припадници његовог тима били у расправи са једном од суграђанки и покушавали да је удаље.

 

 

Њега је народ прозивао за пљачке о којима се и раније причало, те су негодовали што уопште борави у њиховом граду.

Ово није први пут да се Драган Ђилас обрачунава са грађанима Србије, познато је јавности да је неколико пута до сада вређао и претио, и то не само грађанима, већ и новинарима, полицији, свакоме ко би му се нашао на путу.

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju