Бурно у судници у Убу

Уб, 06.12.2019.

Главна расправа у судском процесу између председника Извршног одбора СНС Дарка Глишића и председника Покрета слободних грађана Сергеја Трифуновића одржана је данас у Основном суду у Убу, а у судници је било више него бурно.

Трифуновић се у сред суднице Глишићу уносио у лице и позивао га да се обрачунају напољу!

Председник ПСГ је навео да је он лично навикао на вређања у јавном животу, али да има старе родитеље крхког здравља и да су се потресли због увреда. Глишић је рекао да његова изјава због које је тужен није имала намеру да увреди Трифуновића, већ је говорио “Трифуновићевим језиком”.

-Нисам имао намеру да га повредим, наравно ни његове родитеље, али сам желео да му се обратим језиком који он разуме. Он очигледно и није повређен јер је заборавио да исприча какву бол је због тога доживео, морао је адвокат да га подсети. Чак је и после тога несметано политички напредовао и постао председник ПСГ, па испаде да треба да ми захвали - рекао је Глишић.

Након суђења Трифуновић је зграду суда одмах напустио са својим адвокатом, а Глишић је дао изјаву за медије.

- Суд је одбацио све моје доказе који су врло експлицитни и са сведоцима да је он корисник опијата. Први део је био да смо доказали да се ради о особи која користи највулгарнији речник и да када му се обратите таквим речником, он не може да доживи душевни бол, рекао је Глишић.

курир.рс

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju