Велико интересовање за обуку о правилној употреби аутоседишта

Кула, 05.11.2019.

Сала Мађарског културног центра „Непкер“ у Кули била је тесна да прими све оне који су желели да присуствују обуци о правилној употреби ауто-седишта за децу, коју је уз подршку Републичке агенције за безбедност саобраћаја организовао Општински савет за саобраћај. Присутне су поздравили председник Савета Карољ Валка, као и председник Општине Кула Дамјан Миљанић, а потом је одржана и планирана обука о правилној употреби ауто-седишта за децу.

Модератори на обуци су били Маријана Јовановић и Томислав Петровић, а демонстратор Сања Савић. Ово није први пут да се у Кули организује овакав вид едукације родитеља о правилној употреби ауто-седишта, а данашња обука о правилној употреби ауто-седишта за децу је само једна у низу акција коју реализује Савет за саобраћај општине Кула, каже члан Савета Дејан Алексић.

Након обуке присутним родитељима су подељена бесплатна ауто-седишта за децу. Данас их је добило педесет и седморо, а с обзиром да су за бесплатна ауто-седишта за децу потребна документа поднела 104 заинтерсована, председник Општине Дамјан Миљанић им је саопштио да ће општина купити недостајућа ауто-седишта и накнадно их уручити свима који су поднели потребну документацију.

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju