Данас одржано Општинско веће

Кула, 12.06.2019.

Након усвајања записника са претходне седнице Општинско веће је на данашњој седници усвојило Предлог решења о измени Решења о именовању Радне групе за израду Локалног акционог плана реформе пореза на имовину у складу са пакетом подршке јединицама локалне самоуправе за унапређење администрирања пореза на имовину и добре управе. Предходним решењем су именовани Зорица Ачански  из Одељења за утврђивање и наплату изворних прихода општине Кула, и Зоран Вигњевић, руководилац Одељења за финансије и привреду, а данашњом допуном још су именовани и Страхиња Паравина, помоћник председника општине Кула и Милош Данилов, шеф канцеларије за локално–економски развој за чланове те радне групе.

Под другом тачком дневног реда чланови Општинског већа су одобрили из текуће буџетске резерве 600.000,00 динара Основној школи „20. Октобар“ из Сивца за допуну пројекта санације и адаптације основне школе.

Прихваћен је и предлог Правилника о организацији и систематизацији радних места у Општинској управи и Општинском правобранилаштву општине Кула.

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju