Директор НСЗ Зоран Мартиновић посетио општину Кула

Кула, 04.12.2018.

Обезбеђивање новог простора за рад Националне службе за запошљавање испоставе у Кули, ново запошљавање, преквалификација, биле су неке од тема састанка председника Привременог органа општине Кула Велибора Милојичића и Зорана Мартиновића, директора Националне службе за запошљавање, који је данас са сарадницима посетио општину Кула. Директор Мартиновић је том приликом похвалио кулску локалну самоуправу на правом буму, који се догодио протеклих година, када је реч о довођењу инвеститора и новом запошљавању, као и на доброј сарадњи са Националном службом у делу спровођења мера активне политике запошљавања. Подсетимо да је општина Кула само у овој години издвојила 10 милиона динара за ове мере.

Након састанка, којем су, између осталих, присуствовали и Снежана Седлар, директорка Покрајинске службе за запошљавање и потпредседница Скупштине АП Војводине и Ненад Иванишевић, државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања гости су обишли Националну службу за запошљавање – испоставу у Кули и Основну школу „Вељко Влаховић“ у Крушчићу.

Уочи званичног дела посете Зоран Мартиновић и Ненад Иванишевић су обишли и просторије Социјалдемократске партије Србије у Кули где их је дочекао председник Општинског одбора ове странке Драгутин Медојевић.

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju