Занимљив подухват Црвенчанина, пешке до Фоче

Црвенка, 29.06.2020.

Црвенчанин Драгиша Ђуричић одучио се на један занимљив подухват. Јуче је из Црвенке кренуо пут Фоче у Републику Српску. Необично је то што ће Ђуричић пут до Фоче препешачити. Одлуку да пешачи Драгиша Ђуричић објашњава као свој обрачун са навикама савременог човека, јер како рече у данашње време човек нема времена за себе, у сталној је трци за новцем, обавезама и овим пешачењем до Фоче хоће да се посвети себи.

Ђуричић је Фочу као крајње одредиште одабрао јер је пре десетак година требао да иде у Фочу на славу код пријатеља и рођака и будући да није желео да иде колима није отишао, па ово пешачење схвата и као окајавање греха. Пут ће трајати шест дана и у том периоду Ђуричић ће препешачити 350 километара. На ову авантуру Ђуричић је понео само торбу у коју је спаковао десетак килограма разноразних потрепштина: чарапа, мелема, завоја, фластера, хране. Понео је и добру вољу која ће му свакако требати како би један овакав подухват довео до краја.

Komentari

KEKOVIČI IZ KUIE:  PODRŠKA DA IZDRŽIŠ SREĆAN PUT NA PUTU DA BUDE ZANIMLJIVIH DOGAĐAJA KOJE ĆEŠ UVEK PAMTITI U ZDRAVLJU DA SE VRATIŠ VELIKI POZDRAV SREĆNO

2020-06-30 00:21:16 0 0

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju