За још бољу сарадњу између Општине и Месних заједница

Кула, 06.02.2019.

Председник општине Кула Дамјан Миљанић одржао је данас састанак са челницима свих Месних заједница из наше општине на којем је тема била актуелна ситуација у Месним заједницама али и како би им предложио идеју о оснивању Савета месних заједница, тела које би за циљ имало још ближу сарадњу између Месних заједница и Општине а све у циљу бржег и ефикаснијег решавања проблема грађана.  Идеја је да се чланови Савета месних заједница састају барем једном месечно, а да барем једном у три месеца имају заједнички састанак са председником Општине.

Поред тога, на данашњем састанку је било речи и о капиталним инвестицијама на територији општине Кула а присутни су упознати и са новим законским решењима у области месних самоуправа – Месних заједница.

На данашњем састанку сарадница на Пројекту реформе пореза на имовину Дијана Раичевић – Зејак упознала је присутне са детаљима тог пројекта.

На састанку је било речи и о ономе што највише интересује наше најстарије суграђане, а реч је о Кулској сениор картици.  Када почиње други круг пријава и ко све може да се пријави појаснила је сарадница на том пројекту Јелена Девић.

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju