Зорана Михајловић посетила је јуче Апатин

6.8.2019.

Потпредседница Владе Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, Зорана Михајловић, посетила је јуче Апатин и са начелником Западнобачког округа и председницима локалних самоуправа из овог краја одржала састанак на тему инфраструктурних пројеката.

Михајловићева је том приликом истакла да се разговарало о текућим пројектима у области друмске, железничке и комуналне инфраструктуре, те да су направљени планови шта ће се реализовати до краја ове, а који пројекти ће започети наредне године.

"Само у одржавање и реконструкцију путева улажемо 4,5 милијарди динара ове и следеће године. Ове године радимо пројектно-техничку документацију за брзу саобраћајницу Врбас-Кула-Сомбор и у републичком буџету за 2020. планираћемо средства за реализацију пројекта. Поред тога, радиће се и реконструкције пруга и пружних прелаза, рекла је Михајловићева.

Дамјан Миљанић, председник општине Кула, рекао је да су у овој локалној самоуправи покренуте бројне инвестиције у друмској, железничкој и комуналној инфраструктури и да се пројекти реализују у сарадњи са Министарством.

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju