Конкурс за доделу бесповратних средстава за породице са троје или четворо деце или за решавање стамбеног питања

Војводина, 14.02.2020.

Покрајински секретаријат за социјалну политику, демографију и равноправност полова расписао је конкурс за доделу бесповратних средстава у породицама у којим се роди треће или четврто дете за решавање стамбеног питања или за унапређење услова становања на територији АП Војводине. Укупна средства која се додељују по овом Конкурсу износе 150.000.000.00 динара.

Право учешћа на Конкурсу имају брачне и ванбрачне заједнице са децом, као и једнородитељске породице у којим се почев од 1.1. 2019 роди треће или четврто дете. Осим подстицања рађања и ублажавања негативних демографских трендова циљ конкурса је и иницирање процеса побољшања демографске структуре у општинским, градским и руралним срединама, као предуслова за покретање привредног развоја. Текст конкурса и потребне обрасце можете преузети на сајту Покрајинског секретаријата за социјалну политику, демографију и равноправност полова.

Komentari

Marina: Dobar dan postovani,majka sam cetvoro dece, najmladje dete mi u Aprilu mesecu puni 5 godina. Zivim u vanbracnoj zajednici, pod kirijom. Nemam mogucnost da resim stambeno pitanje, pa vas pitam ovim putem, da li majke kao ja sa troje i vise dece sa ovakvim problemom imaju ikakvo pravo na konkurs resavanja stambenog pitanja. Unapred hvala.

2020-02-14 12:38:35 5 0 100 %

Jasmina: Dobar dan poštovani samohrana sam majka imam petoro dece stim sto su ovi troje veliki i punoletni i nezive samnom ali međutim imam dvoje maloletne dve devojcice koja jedna ima devet godina a druga tri ipo godina živim sa njima pod kirijom dali je moguce da i ja ucestvujem u tom konkursu nikada se nisam prijavila ovo mi je prvi put molim za odgovor hvala unapred

2020-02-16 12:07:16 0 0

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju