Министар спорта Вања Удовичић посетио ФК Хајдук и ЖОК Хајдук

Кула, 06.12.2018.

Јуче је у посети кулској општини боравио министар омладине и спорта у Влади Републике Србије Вања Удовичић. У пратњи свог домаћина, председника Привременог органа општине Кула Велибора Милојичића министар Удовичић је најпре посетио Фудбалски клуб Хајдук, где је у разговору са председником Хајдука Далибором Крковићем упознат са стањем у клубу, који је остварио сјајну резултатску јесен: освојио наслов јесењег првака у Српској лиги група Војводина. Министар Удовичић је обишао и градски стадион, рекавши да је задивљен оним што види, јер такав објекат немају многи суперлигаши и том приликом Хајдуку пожелео повратак у српску фудбалску елиту.

Након Хајдука министар омладине и спорта Вања Удовичић је посетио Женски одбојкашки клуб Хајдук, где га је дочекала армија младих одбојкаша. Том приликом министар Удовичић је одбојкашком клубу даривао одбојкашке, а рукометним клубовима Црвенка и Сивац рукометне лопте.

Председник Привременог органа општине Кула није скривао задовољство посетом министра Удовичића.

Komentari

Djura Papuga: Ovako za sitne pare sa podeljenih par lopti pred izbore, reklamiraju Velibora Milojičića i društvo koji su od skoro SNS. I naravno predsednika opštine Acu prvorođenog. Muka mi je od vas. Zloupotrebljavaju nesvesnu decu u političke svrhe. A Laki postade doktor i piše deci opravdanja za školu. Šta bi na to rekao vrli prosvetni inspektor?!

2018-12-06 18:07:37 2 0 100 %

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju