Мобилна експозитура Банке Поштанске штедионице у Кули

Кула, 29.05.2020.

Мобилна експозитура Банке Поштанске штедионице била је постављена данас у Кули од 10 до 14 часова у Кули на платоу испред Поште. Тим поводом, директорица пословне мреже Банке Поштанске штедионице Наташа Марковић рекла је да су они учесник великог државног пројекта у којем држава доделом новчане помоћи жели да олакша својим грађанима све оне негативне ефекте пандемије.

Она је напоменула, да с обзиром да немају експозитуру у свим градовима, кренули су да обилазе градове по Србији и да своју мобилну експозитуру стављају у функцију где год постоје грађани који би подигли ово новчану помоћ или обавили неке друге банкарске услуге. Марковић је рекла да ће мобилна експозитура бити постављена сутра у Црвенки у времену од 9 до 13 часова, а у току наредне недеље поново ће бити у нашој Општини.

Председник општине Кула Дамјан Миљанић рекао је да је Поштанска штедионица, као наша најстарија банка у Србији показала да излази у сусрет грађанима, а ова услуга је поптуна новост у банкарском тржишту. Он је рекао да му је посебно драго што се промовише домаћа банка, која у ванредним околностима помаже нашим грађанима.

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju