Обавештење о превозу ученика

Кула, 05.09.2018.

О  Б  А  В  Е  Ш  Т  Е  Њ  Е

Обавештавамо све ученике средњих школа са пребивалиштем на територији општине Кула, да је, после спроведене јавне набавке , за превоз ученика према Врбасу, из насељених места Сивац, Црвенка и Кула, изабран понуђач „Севертранс Сомбор“ а.д. Сомбор, као и према Новом Саду и Сомбору,а месечне карте могу купити у Кули,“СТАР ТУРС“ (код пијаце), тел.025-725180-Душица Фуртула, у Сивцу – „Сивац нет“- Радоје Цвијовић,а у Црвенки  у трафици „Фламинго“.

Право на регресирање превоза могу остварити ученици са превозником „Путоказ “д.о.о. Црвенка, из насељених места, Крушчића, Липара и Руског Крстура за Врбас.

 Право коришћења регресиране месечне карте у износу од 100%,   имају ученици:

  1. који похађају средње школе, које се налазе на територији општине Кула, Економско-трговинска школа у Кули, СТШ Михајло Пупин у Кули, Средња школа са домом ученика Петро Кузмјак у Руском Крстуру и Средња стручна школа у Црвенки и имају пребивалиште у општини Кула,
  2. 2. трећег и сваког наредног реда рођења;
  3. 3. из породица која су у стању социјалне потребе

    (корисници НСП);

  1. 4. из самохраних породица ( уз умрлицу)
  2. 5. из ромских породица;

    Ученици ван ових категорија имају право на регресирану месечну карту у висини од 20%.

      Потребну документацију доставити до 07.09.2018.године, Одељењу за друштвене делатности, општине Кула, а ученици који похађају школе на територији општине Кула НЕ ТРЕБА да доносе документацију јер ће спискове доставити матичне школе.

 

                                                 Одељење за друштвене делатности Општине Кула

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju