Обилазак радова у ОШ ''Петефи Бригада''

Председник општине Кула Перица Видекањић и председник Скупштине општине Кула Велибор Милојичић, заједно са директорицом ОШ „Петефи бригада“ Кула Ержебет Блашко обишли су јуче радове на санацији спортско-школске хале.

Према речима Видекањића радови се одвијају према предвиђеној динамици, а након спроведених припремних радова и замене дотрајалог осветљења и монтаже термоизолационих панела на крову и зидовима следи постављање полиуретанске спортске подлоге. Он је рекао да је за адаптацију спортско-школске хале из општинског буџета укупно издвојено 14.916.400,00 динара и најавио да ће ускоро ђаци и спортисти имати добре услове за бављење спортским активностима. 

Паралелно са радовима на санацији објекта у току су радови на постављању модерног лед осветљења, које ће допринети знатној уштеди електричне енергије.Вредност радова износи 4.574.504,64, а извођач радова је „Сомборелектро“ д.о.о. Сомбор.

Осим наведених радова, у циљу безбедног коришћења терена и поштовања правила такмичења, уклањањем трибина које су се налазиле на терену, простор предвиђен за спортске активности је проширен, а на месту где су се налазиле трибине биће постављене клупе за резервне играче. Када је реч о радовима који предстоје након санације објекта треба споменути да је у току израда пројектно-техничке документације за постављање топлотне изолације и замене столарије како би се снизили трошкови коришћења и одржавања објекта.

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju