Одржана конференција за новинаре уочи ''Трке пријатељства'' и ''Мото сусрета''

Кула, 06.06.2019.

Предстојећа два викенда у Кули ће бити одржане две традиционалне манифестације које се одржавају дуже од деценије. Реч је о Трци пријатељства, атлетском спектаклу који се одржава једанаести пут и Мото сусретима, који ће овог викенда на Родићевом језеру бити одржани петнаести пут. Општина Кула је ове године издвојила више средстава у односу на предходне године,  тако да они који желе да присуствују Мото сусретима и концерту наше познате рок групе Ван Гог, који ће бити одржан у суботу увече, неће морати да издвоје средства за куповину карата, као до сада, јер је улаз бесплатан, речено је на данашњој конференцији за новинаре коју су одржали председник општине Кула Дамјан Миљанић,  Саша Ачански, организатор Мото сусрета  и Здравко Мишовић, један од организатора Трке пријатељства.

Мото сусрети почињу сутра у Кули. Наиме од дванаест сати почеће окупљање учесника уз наступ неколико бендова, а централни део сусрета биће одржан у суботу, у 16,00 часова дефилеом бајкера, потом бајкерским играма и концертом групе Ван Гог који почиње у 20,00 часова на Родићевом језеру где ће бити постављена бина.

Трка пријатељства ће бити одржана 15. јуна. Старт трке је у 17 сати и 30 минута на Тргу ослобођења, испред Поште. Очекује се учешће око хиљаду атлетичара из земље и региона. На програму су трке на 5 и 10 километара, штафета 2 х 5 километара и дечија трка на 800 метара.

 

 

 

Покровитељ ових манифестација је Општина Кула, организатори Мото клуб Кула и Атлетски клуб Кула, а партнер  у организацији поменутих догађаја је Туристичка организација општине Кула.

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju