Одржан збор пензионера на којем је разматрано стање и рад Општинског удружења пензионера Кула

Данас је у просторијама Месног удружења пензионера у Кули одржан Збор пензионера на којем је разматрано стање и рад Општинског удружења пензионера Кула, са посебним освртом на рад председника Општинског удружења. Скупу, на који су били позвани председник Савеза пензионера Србије професор Андреја Савић, те председник војвођанског Савеза пензионера Милан Ненадић су, осим домаћина Месног удружења пензионера присуствовали и чланови месних удружења пензионера из Црвенке, Руског Крстура и Нове Црвенке, а у име локалне самоуправе помоћница председника општине Љубица Тијанић.

Шта је повод за организовање Збора пензионера и какве ефекте овог скупа очекују питали смо председника Месног удружења пензионера Кула Милоша Ракочевића. По његовим речима састанак је заказан због незадовољства Месног удружења пензионера Кула и Групе грађана из Црвенке општинским удружењем.

-Посебно смо незадовољни одсутним председником Рајићем, који по нама није легитимни председник јер није никада био члан ни једне месне организације и због неистина које шири о нашем удружењу. Један од проблема је и финансирање месних удружења, где је Месно удружење пензионера Кула искључено из свих тих средстава. Циљ је да утврдимо ко је у праву ми или председник Рајић, рекао је Ракочевић.

Додао је да ће ефекте састанка после дискусије доставити свим месним организацијама у Кули, Покрајинском савезу пензионера и Савезу пензионера Србије.

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju