Одржан први час школе клизања на клизалишту у Кули

КУЛА,12.1.2022.- На клизалишту у Кули данас је са радом почела школа клизања. Организатори клизалишта, Туристичка организација и Општина Кула су најмлађе становникие Куле и ове године обрадовали бесплатном едукацијом. Некадашњи репрезентативац у биатлону, професор физичког, Славко Пап ће малишане научити правилној техници клизања и основним покретима, али неће занемарити и  оне мало искусније клизаче.

Непосредно пре првог часа клизања професор је изјавио да је и ове године велико интересовање за школицу, и уједно је додао да очекује да полазници већ у року од недељу дана усвоје основе, а да они искуснији напредују још више.

Првом часу на клизалишту присуствовао је и председник општине Дамјан Миљанић. Миљанић је обишао полазнике школице и том приликом је изјавио да ће клизалиште и обука наставити да функционишу с обзиром да је посећеност велика, само јуче је клизалиште посетило преко 150 деце. Уједно је напоменуо да су јуче почели и хокејашки тренинзи који се одржавају од 21 час сваке вечери. Општина Кула која је финансијски подржала ову манифестацију и ове године ће се потрудити да као и предходних помогне одржавање хокејашке утакмице. Председник је најавио да ће поред потпуно бесплатне зимске чаролије на леду општина и Туристичка организација Куле организовати још многе манифестације за суграђане свих узраста.

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju