Осам листа кандидата за предстојеће локалне изборе

Кула, 03.12.2018.

За предстојеће локалне изборе заказане за 16. децембар Општинска изборна комисија је прогласила осам листа кандидата за одборнике у новом сазиву Скупштине општине Кула. Први је листу предао Општински одбор Српске напредне странке у Кули, који  је прикупио 2.156 потписа грађана који су подржали њихову листу – „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – ЗАТО ШТО ВОЛИМО КУЛУ“ са 37 кандидата, која ће се на збирној изборној листи налазити под бројем 1. Под бројем 2 проглашена је листа „СОЦИЈАЛИСТИЧКАПАРТИЈАСРБИЈЕ–ИВИЦА ДАЧИЋ“. Кулски социјалисти на листи имају 25 кандидата за одборнике, а први на листи је др Велибор Васовић.

Под бројем 3 на збирној изборној листи налазиће се „ПОКРЕТ ОБНОВЕ КРАЉЕВИНЕ СРБИЈЕ – МАРКО КОШУТИЋ“. Први на листи која има 25 кандидата за одборнике је Ненад Трбовић.

Општинска изборна комисија прогласила је изборну листу "РУСКА СТРАНКА- ДУШАН ХАЈДУКОВИЋ - КЕКИНИ ПРИНЦИПИ" под редним бројем 4. На листи под називом Руска Странка -  Кекини принципи се налази 13 кандидата за одборнике, а први на листи је Душан Хајдуковић.

Пета проглашена листа је она коју је Општински одбор ПОКРЕТА СОЦИЈАЛИСТА КУЛА предао за локалне изборе. Листа има 25 кандидата, а први на листи је Филип Пронек из Куле. Изборна листа под бројем шест је листа под називом ''СРПСКА РАДИКАЛНА СТРАНКАДОКТОР ВОЈИСЛАВ ШЕШЕЉ'' са 13 кандидата, седма је листа ''ПАРТИЈА УЈЕДНИЊЕНИХ ПЕНЗИОНЕРА – МИЛАН КРКОБАБИЋ – И КУЛА ЈЕ СРБИЈА'' са 25 каднидата и осма проглашена изборна листа је листа под називом  Група грађана ''КРИТИЧНА МАСА'' на којој се налази 15 кандидата за одборнике.

( фотоґрафија из архиве )

Komentari

Jovan: Zašto se ne objavljuju imena kandidata za odbornike ?

2018-12-03 12:29:49 3 0 100 %

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju