Подељени поклон пакети ђацима првацима

Кула, 06.09.2017.

Данас су у основној школи „Иса Бајић“ подељени поклони ђацима који су кренули у први разред. Поклоне су поделили председник општине Кула , Перица Видекањић , и Драгана Потпара , руководилац одељења за друштвене делатности општине Кула. Наша екипа је била на лицу места како би испратила импресије малишана, али и да би од председника општине чула све у вези са овом доделом. Такође, председник је за Ку медију рекао нешто више о будућим плановима везаним за ову школу :

 

-„ Изузетно ми је драго да сам данас у школи коју сам и ја похађао. Поклон пакет се састоји од флуоресцентног прслука који би свако дете требало да има, а уз тај прслук ту је и буквар, друштвена игра. Овај поклон је мали знак пажње како би се сећали првог дана школе. Када је реч о основној школи „Иса Бајић“ , могу да кажем да ће се изводити радови на реконструкцији тоалета , а у току је и израда пројекта за реконструкцију старе зграде школе, која је у јако лошем стању и у коју није улагано 40 или 50 година. Урадиће се комплетан пројекат санације, како би ђаци који похађају наставу у њој добили адекватне услове за рад.  У наредној години планирамо завршетак  најављених радова на реконструкцији старог крила. У овом новом крилу постоји проблем са недовољним бројем учионица, тако да верујем да ће, завршетком санације старог крила, и тај проблем бити решен“ .

 

Безбедност у саобраћају је стална и  горућа тема. Само у првом разреду има преко 90 ђака , што је самим тим велики број учесника у саобраћају. Ова додела, као и овај прилог,  нека буду врста апела возачима да возе пажљиво и успоре поред школе.

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju