Посетите Јесењи фестивал цвећа у Кули

Кула, 03.10.2019.

Јесењи фестивал цвећа у Кули, отворен је данас у Кули у улици Јосипа Крамера (од поште до моста) и окупио је највеће произвођаче и дистрибутере из Србије, као и локалне произвођаче цвећа. На Фестивалу је учествовало више од 60 излагача, а за купце свих врста цвећа, организатори су обезбедили попуст од 10 до 50% .

Фестивал је званично отворен нешто после 11 часова, а отворила га је заменица председника Скупштине општине Кула Зорица Демковић, која је поздравила све суграђане, госте, љубитеље цвећа, пожелела им успешну куповину, а излагачима добру продају.

Виолета Срна из Телечке, први пут излаже на Фестивалу цвећа у Кули и већ са нестрпљењем очекује пролеће када ће се поново вратити у нашу Општину. Она је на Фестивалу цвећа у Кули излагала цвеће „Јуку“ за коју каже да је изузетно повољна и лепа, па се купци увек поново враћају.

Директор Туристичке организације општине Кула Владимир Станковић, упркос лошијем времену задовољан је одзивом излагача и грађана. Он је рекао да Кула као сви велики градови има свој Фестивал цвећа где посетиоци могу да купе, поред саксијског и баштенског цвећа, четинаре и све остало што приличи уређењу дворишта, тераса и домова. За 12. октобар Станковић је најавио нову манифестацију „Дане бундеве“, која ће ове године, како каже бити у посебном амбијенту, где већ сад има пријављених преко 50 учесника. Манифестација ће се одржати у парку у Кули у специфичном амбијенту, уз доста сламе, кукурозовине, старих кола, што ће и овај догађај подићи на један виши ниво, на задовољство излагача и грађана, истакао је Станковић.

Јесењи фестивал цвећа се организује под покровитељством општине Кула, а у организацији Туристичке организације општине Кула.

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju