Почињу пријаве на бесплатну обуку за посао

Кула, 20.08.2019.

Општина Кула и Удружење “Плава птица” оснивају онлајн сервис подршке родитељству у склопу реализације пројекта за подстицање рађања у општини Кула, „Родитељ – Кула“, како би пружили боље услуге родитељима и додатно запослили грађане. Пројекат је финансијски подржало Министарство за демографију и популациону политику.

Удружење “Плава птица” из Куле позива све заинтересоване грађане да се до 13. септембра пријаве на бесплатну обуку за посао и учлане у онлајн сервис за подршку младим родитељима у вођењу домаћинства. Предвиђено је да се обучи група људи који могу да пружају услуге помоћи у одржавању стана и чувања деце, а поуздани су за ове одговорне послове. Кроз овај програм родитељима ће бити обезбеђена помоћ у пословима вођења домаћинства, како би могли да се посвете својој деци и ускладе рад и родитељство.

“Ово је прилика за додатну зараду и рад са флексибилним радним временом, обим посла који сами одређујете и прилика за усавршавање. Након успешно завршене обуке, сви кандидати се уносе у базу квалификованих пружалаца услуга помоћи у вођењу домаћинства и чувању деце”, каже Марко Кошутић,  директор удружења МНРО “Плава Птица”. “На бесплатној обуци обучавате се за комуникацију са клијентима, послове помоћи у кући, послове чувања деце, помоћ у учењу и стичете основна знања о хигијени и првој помоћи у кризним ситуацијама”, наводи Кошутић.

Пријаве се врше до 13. септембра 2019. године на телефон 025/724-177, мејл: plavapticamnro@gmail.com или лично у просторијама “Плаве птице” у Лењиновој 17 у Кули.

кула.рс

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju