Препорука заинтерeсoвaним пијачним продавцима

Кула, 25.03.2020.

На данашњој седници Штаба за ванредне ситуације општине Кула командант Штаба је донео Препоруку заинтересованим пијачним продавцима воћа, поврћа, меда, расада, поврћа и цвећа, то јест лицима која су поднела захтев за дозволу продаје на пијаци а испуњавају услове:

-да су регистрована пољопривредна газдинства,

-да имају доказ о закупљеном пијачном месту, на неком од места пијачне продаје општине Кула и –да је место пребивалишта на територији општине Кула.

Закључком команданта Штаба за ванредне ситуације општине Кула број 03-87-35/2020 од 24. марта 2020. године дефинисана су следећа продајна места:

Кула:

 1. М. Тита (преко пута продајног објекта „Идеја“)
 2. В. Влаховића (испред продајног објекта „Идеја“, а преко пута цркве Св. Марка)
 3. Угао улица И.Л. Рибара и В. Влаховића
 4. В. Влаховића (код „голубарника)
 5. М. Тита (код турист бироа)

Црвенка:

 1. Угао улица М. Тита и М. Пијаде (паркинг простор код продајног објекта „Макси)
 2. Угао улица М. Пијаде и И.Л. Рибар
 3. М. Тита (паркинг простор испред стадиона)

Сивац:

 1. А. Чарнојевића (код зграда)
 2. Б. Ђиласа (код плеј офа)
 3. М. Тита (код споменика)

Руски Крстур:

 1. М. Тита (код парка –две тезге)

Крушчић:

 1. М. Тита (код школе)
 2. Угао улица М. Тита и В. Назора
 3. М. Тита (испред пензионерског клуба – две тезге)

Продаја ће се вршити у периоду од 07.00 до 12.00 сати сваког дана у насељеним местима општине Кула. Продајне тезге не могу бити дуже од 2 метра. На продајном месту може бити само један продавац (за тезгом), приликом продаје мораће користити заштитна средства (заштитне маске и рукавице) и дезинфекционо средство. 

На продајном месту не може бити више од 5 лица водећи рачуна о удаљености једних од других  (2 метра), продавац има обавезу да организује продају, а у складу са наведеним мерама. Контролу дозвола за рад и сам надзор рада вршиће надлежна инспекција. Решења о локацијама и местима продаје издаваће надлежни орган општине Кула у складу са наведеним местима и локацијама достављеним поднетим захтевима продаваца пијачне продаје.

Komentari

Branka: Uz duzno postovanje postoji i gornji grad.Da bi se smanjilo cirkulisanje veceg broja stanovnika u gradu rasporedite nekog i kod nas.Razumem situaciju,podrzavam sve mere,samo dajem razuman predlog(bar mislim da jeste).Sveze povrce i voce je svima potrebno.

2020-03-25 18:49:19 1 0 100 %

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju