Прогноза и биопрогноза

Кула, 23.08.2019.

У Кули сунчано и веома топло време. Максимална дневна температура 36 степени, влажност ваздуха 27 процената, ваздушни притисак 1019 милибара, а дува слаб североисточни ветар брзином од 3 метра у секунди.

Сутра у Кули у првом делу дана сунчано и веома топло време. У поподневним сатима умерено облачно време, уз могућу слабу повремену кишу. Максимална дневна температура сутра ће у Кули износити 36 степени, влажност ваздуха 23 процента, ваздушни притисак 1019 милибара, а дуваће југоисточни ветар брзином од 4 метра у секунди.

У недељу у Кули облачно, уз кишу повремено. Максимална дневна температура у недељу у Кули ће износити 33 степена, влажност ваздуха 32 процента, ваздушни притисак 1017 милибара, а дуваће југоисточни ветар брзином од 4 метра у секунди.

 

 Очекивана биометеоролошка ситуација може утицати релативно неповољно на већину хроничних болесника. Особама са срчаним тегобама и варирајућим крвним притиском се саветује да буду опрезне и следе савет лекара. Метеоропатске реакције су могуће у виду главобоље и несанице. Препоручује се адекватна UV заштита.

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju