Прогноза и биопрогноза

Кула, 10.07.2020. - У Кули сунчано и веома топло време. Максимална дневна температура 32 степена, влажност ваздуха 38 процената, ваздушни притисак 1015 милибара, а дува југоисточни ветар брзином од 5 метара у секунди.

Сутра у Кули такође сунчано и врло топло време. Сутра ће максимална дневна температура у Кули износити 34 степена, влажност ваздуха 40 процената, ваздушни притисак 1012 милибара, а дуваће јужни ветар брзином од 6 метара у секунди.

У недељу у Кули током већег дела дана облачно и осетно свежије време, уз повремену кишу. У касним поподневним сатима разведравање, па ће бити и сунчаних периода. Максимална дневна температура у недељу у Кули ће износити 21 степен, влажност ваздуха 70 процената, ваздушни притисак 1020 милибара, а дуваће северозападни ветар брзином од 6 метара у секунди.

 

Биометеоролошкa ситуација је релативно повољна. Опрез се саветује особама са срчаним тегобама. Од метеоропатских реакција могу се јавити главобоља и смањена концентрација. Због очекиване високе вредности UV индекса неопходно је предузети адекватне мере заштите.

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju