Прогноза и биопрогноза

Кула, 25.09.2020.

У Кули сунчано време, са повременом облачношћу. Више облака у касним поподневним и вечерњим сатима, па у том периоду може бити и повремене кише. Максимална дневна температура 25 степени, влажност ваздуха 53 процента, ваздушни притисак 1000 милибара, а дува јужни ветар брзином од 4 метра у секунди.

Сутра у Кули облачно и свежије време. Тако ће максимална дневна температура сутра у Кули износити 18 степени, влажност ваздуха 49 процената, ваздушни притисак 997 милибара, а дуваће веома слаб западни ветар брзином од 2 метра у секунди.

У недељу у Кули променљиво време. Током дана уз облачност биће и сунчаних интервала, али се у току вечери и ноћи прогнозира и киша. Максимална дневна температура у недељу у Кули ће износити 20 степени, влажност ваздуха 41 проценат, ваздушни притисак 1004 милибара, а дуваће умерен југоисточни ветар брзином од 7 метара у секунди.

Биометеоролошка ситуација може имати релативно неповољан утицај на већину хроничних болесника. Особама са срчаним, цереброваскуларним и психичким обољењима се саветује нарочит опрез. Од метеоропатских реакција најизраженији ће бити главобоља, реуматски болови и променљиво расположење. Повећан опрез се препоручује учесницима у саобраћају.

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju