Прогноза и биопрогноза

Кула, 19.01.2018.

У Кули облачно време са кишом повремено. Више падавина ће бити у поподневним и вечерњим сатима. Максимална дневна температура 9 степени, влажност ваздуха 84 процента, ваздушни притисак 1009 милибара, а дува западни ветар брзином од 5 метара у секунди.

Сутра у Кули претежно сунчано време. Максимална дневна температура сутра ће у Кули износити 7 степени, влажност ваздуха 72 процента, ваздушни притисак 1014 милибара, а дуваће веома слаб западни ветар брзином од 2 метра у секунди.

У недељу у Кули током преподнева слаба киша, која ће средином дана прећи у суснежицу и снег. Максимална дневна температура у недељу у Кули ће износити 4 степена, влажност ваздуха 90 процената, ваздушни притисак 1004 милибара, а дуваће северозападни ветар брзином од 4 метра у секунди.

Очекиванe биометеоролошe прилике могу имати релативно неповољан утицај на особе са кардиоваскуларним и респираторним обољењима. Могуће метеоропатске реакције су проблеми са сном и главобоља. Свим учесницима у саобраћају је неопходaн додатан опрез.

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju