Прогноза и биопрогноза

Кула, 26.02.2021. - У КУли сунчано време. Максимална дневна температура 19 степени, влажност ваздуха 47 процената, ваздушни притисак 1027 милибара, а дува веома слаб северозападни ветар.

Сутра у Кули умерено облачно време са дужим сунчаним интервалима. Максимална дневна температура сутра ће у Кули износити 12 степени, влажност ваздуха 48 процената, ваздушни притисак 1030 милибара, а дуваће северни ветар брзином од 6 метара у секунди.

У недељу у Кули претежно облачно време, уз повремене сунчане периоде. Максимална дневна температура у недељу у Кули ће износити 8 степени, влажност ваздуха 61 проценат, ваздушни притисак 1034 милибара, а дуваће северозападни ветар брзином од 4 метра у секунди.

Биопрогноза

Задржава се релативно повољан утицај биометеоролошких прилика на већину хронично оболелих особа. Благи опрез се саветује срчаним болесницима. У јутарњим сатима извесне тегобе могу осетити и астматичари у пределима са маглом.Метеоропатске реакције су могуће у виду главобоље и поремећаја сна. Препоручује се боравак на отвореном уз умерену физичку активност.

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju