Прогноза и биопрогноза

Кула, 17.08.2018.

У Кули сунчано и веома топло време, са мало облака повремено. Максимална дневна температура 32 степена, влажност ваздуха 38 процената, ваздушни притисак 1014 милибара, а дува веома слаб југоисточни ветар.

Сутра у Кули током већег дела дана сунчано и веома топло време. У касним поподневним сатима следи наоблачење које ће у вечерњим сатима донети и слабу кишу. Максимална дневна температура сутра ће у Кули износити 33 степена, влажност ваздуха 35 процената, ваздушни притисак 1016 милибара, а дуваће веома слаб североисточни ветар.

У недељу у Кули сунчано и веома топло време, са мало облака повремено. Максимална дневна температура у недељу у Кули ће износити 33 степена, влажност ваздуха 28 процената, ваздушни притисак 1017 милибара, а дуваће веома слаб североисточни ветар брзином од 2 метра у секунди.

Нешто повољније биометеоролошке прилике погодоваће хроничним болесницима и осетљивим особама. Могу се јавити благи облици уобичајених метеоропатских реакција. Препоручује се адекватно одевање у складу са очекиваним температурама ваздуха.

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju