Прогноза и биопрогноза

Кула, 17.11.2017.

У Кули облачно време, са слабом кишом повремено. Максимална дневна температура 9 степени, влажност ваздуха 90 процената, ваздушни притисак 1021 милибар, а дуваће слаб источни ветар брзином од 3 метра у секунди.

Сутра у Кули време слично данашњем: облачно, уз слабу кишу повремено. Максимална дневна температура сутра ће у Кули износити 8 степени, влажност ваздуха 93 процента, ваздушни притисак 1018 милибара, а дуваће слаб северозападни ветар брзином од 3 метра у секунди.

У недељу у Кули током дана умерено облачно време, уз краће сунчане периоде. У касним вечерњим сатима и у ноћи између недеље и понедељка могућа је слаба киша. Максимална дневна температура у недељу у Кули ће износити 8 степени, влажност ваздуха 67 процената, ваздушни притисак 1013 милибара, а дуваће слаб југозападни ветар брзином од 3 метра у секунди.

Очекујe се неповољнa биометеоролошкa ситуација за већину хронично оболелих, а нарочито за особе са цереброваскуларним, реуматским и рeспираторним обољењима. Реуматски болови, нервоза и главобоља су могуће метеоропатске реакције. Свим учесницима у саобраћају се препоручује максимална опрезност.

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju