Прогноза и биопрогноза

Кула, 18.01.2019.

У Кули облачно време повремено са кишом и суснежицом. Престанак падавина се очекује у касним вечерњим сатима. Максимална дневна температура 5 степени, влажност ваздуха 89 процената, ваздушни притисак 1015 милибара, а дува северни ветар брзином од 5 метара у секунди.

Сутра у Кули умерено облачно време. Средином сутрашњег дана могућ слаб снег. Снег ће падати и у ноћи између суботе и недеље. Максимална дневна температура сутра ће у Кули износити 2 степена, влажност ваздуха 94 процента, а дуваће слаб источни ветар брзином од 3 метра у секунди.

У недељу у Кули током јутра магловито време, а падаће и слаб снег. Од поднева се очекује престанак падавина. Максимална дневна температура у недељу у Кули ће износити 3 степена, влажност ваздуха 90 процената, ваздушни притисак 1016 милибара, а дуваће веома слаб северозападни ветар брзином од 2 метра у секунди.

 

Већина хроничних болесника може осећати тегобе услед биометеоролошке ситуације. Опрез се нарочито саветује астматичарима. Од метеоропатских реакција очекују се реуматски болови и нервоза. Свим учесницима у саобраћају саветује се опрез.

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju