Прогноза и биопрогноза

Кула, 29.05.2020.

У Кули променљиво време: умерено облачно, уз сунчане интервале, али и кишу повремено. Максимална дневна температура 19 степени, влажност ваздуха 50 процената, ваздушни притисак 1018 милибара, а дува северни ветар брзином од 5 метара у секунди.

Сутра у Кули време слично данашњем: умерено облачно, уз слабу кишу повремено. Максимална дневна температура сутра ће у Кули износити 19 степени, влажност ваздуха 48 процената, ваздушни притисак 1015 милибара, а дуваће северозападни ветар брзином од 4 метра у секунди.

У недељу у Кули током преподнева сунчано, а потом умерено облачно, али суво време. Максимална дневна температура у недељу у Кули ће износити 20 степени, влажност ваздуха 41 проценат, ваздушни притисак 1013 милибара, а дуваће северозападни ветар брзином од 8 метара у секунди.

Биометеоролошка ситуација, због задржавања нестабилног времена, неће погодовати особама са варирајућим крвним притиском и астматичарима. Метеоропатске реакције се могу јавити у виду смањења радне способности и поспаности.

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju