У недељу избори за нови сазив Савета МЗ „Доњи град“

Кула, 12.08.2019.

Редовни избори за нови сазив Савета месне заједнице „Доњи град“ у Кули биће одржани у недељу, 18. августа 2019. године. На збирној изборној листи налази се једанаест кандидата сви са листе „Зато што волимо „Доњи град“: Саша Голочорбин, мастер професор физичког васпитања, Ковачев Драган, угоститељ, Селингер Маћаш, предузетник, Мосорка Александар, дипломирани економиста, Гога Жолт, предузетник, Зорић Предраг, дипломирани економиста, Бурић Балинт Мелинда, геометар, Гонцзлик Золтан, пољопривредник, Хорн Жувани, предузетник, Батинар Сања, диплоимирани економиста и Леђенац Мирјани, економски техничар.

Гласање ће бити одржано на пет бирачких места, која ће бити отворена од 7,00 до 20,00 сати. Два ће бити отворена у просторијама Месне заједнице „Доњи град“, два у просторијама Мађарског културног центра „Непкер“ и једно у Основнј школи „Петефи бригада“. У делу бирачког списка који се води за територију месне заједнице „Доњи град“ има уписаних 5.107   бирача са правом гласа. Како кажу у Изборној комисији припремне радње су обављене у складу са Законом, а бирачи су добили обавештења о дану, времену и месту гласања.

Непосредним изборима путем тајног гласања бирачи 18. августа треба да изаберу једанаест нових чланова Савета месне заједнице „Доњи град“ на период од четири године.

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju