У Србији 351 новооболели од корона-вируса, 11 особа преминуло

Београд,16.07.2020. - У Србији је у последња 24 сата ( подаци од јуче у 15:00 часова) регистрован још 351 новооболели од вируса корона, а преминуло је још 11 особа, саопштио је покрајински секретар за здравство Зоран Гојковић. На респираторима се налази 169 особа. У Србији је од почетка епидемије регистровано 19.334 потвђедна случаја ковид 19.

У Западно-бачком округу је десет новоинфицираних особа вирусом ковид-19, показују последњи званични подаци, што је укупно 92 оболеле особе у округу.

У сомборској Општој болници “Др Радивој Симоновић” саопштили су да се на болничком лечењу налази 19 пацијената, што је два пацијента мање него јуче.

“Од 24 пацијента која су примљена у респираторну клинику, 17 особа је тестирано на корона вирус, а код осам је потврђено присуство заразе.

Од позитивних на корону један пацијент је примљен на болничко лечење, а седам пацијената послато кући у самоизолацију, док је четири пацијента, који су били на лечењу, отпуштено на кућно лечење.

Такође, један пацијент је примљен, PCR позитиван из респираторне амбуланте Дома здравља „Др Ђорђе Лазић“ Сомбор”, саопштено је у сомборској болници, а преноси Радио телевизија Војводине.

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju