Фирма "Син фарм" из Куле донирала радне прслуке Ветеринарској станици у Кули

Кула, 26.03.2020.

Власник трговинске радње „Син фарм“ из Куле је данас, поводом актуелне епидемилошке ситуације изазване ширењем корона вируса, уручио донацију Ветеринарској станици у Кули у виду радних одела - десет прслука за ветеринаре.

У жељи да помогне нашим установама и људима који вредно раде ових дана на терену, наш суграђанин је, како каже,  размишљајући коме да помогне и коме је најпотребнија помоћ, а у складу са својим могућностима и делатношћу којом се бави одлучио да то буде Ветеринарска станица. Хладно време их је изненадило, а наша ветеринарска станица у Кули и запослени у њој су свакодневно на терену, у контакту са грађанима, који држе кућне љубимце и домаће животиње.

-Маске и рукавице нисам могао да обезбедим, а у овим хладним и тешким временима и актуелну епидемиолошку ситуацију одлучио сам да нашим ветеринарима обезбедим прслуке и радна одела. Искористићу прилику да позовем све суграђане да се сви заједно потрудимо и пребродимо ову кризу, која је задесила цео свет. Солидарност на првом месту, рекао је Љубиша Новаков, власник трговинске радње „Син фарм“.

У име Ветеринарске станице на донацији се захвалио Јово Хајдин, директор ове станице. Он је истакао да је у овим временима свака донација добро дошла и да ће одела, односно прслуци добро доћи ветеринарима који су на терену.

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju