фудбалска збивања

Данашњи дан ће љубитељима спорта обележити фудбалска збивања. Наиме, данас ће у борбу за бодове српсколигаши, војвођански и подручни лигаши.

            У 30. колу првенства у Српској лиги група Војводина фудбалери Хајдука гостују у Новим Бановцима где се састају са домаћином Омладинцем. Реч је о дербију кола, јер је Омладинац четврти, а Хајдук други на табели. Ипак, имајући у виду чињеницу да је Хајдук у претходна два кола уписао два пораза, те да је гост, чини се да је домаћин Омладинац фаворит. Сусрет Омладинац – Хајдук 1912 ће у Новим Бановцима данас почети у 16 сати и 30 минута.

            У 26. колу првенства у Војвођанској фудбалској лиги група север фудбалери Црвенке пред својим навијачима дочекују екипу Текстилца из Оџака. Реч је о судару екипа из средине табеле, Црвенка има три бода више, па уколико не жели да је Оџачани стигну мора пружити свој максимум и победом се учврстити у горњем делу табеле. Сусрет Црвенка – Текстилац из Оџака ће на стадиону „Милорад Џомба“ у Црвенки данас почети у 16 сати и 30 минута.

            Двадесет и седмо коло првенства у Сомборској подручној лиги обележиће општински дерби који ће данас бити одигран у Руском Крстуру, а састаће се домаћин Русин и гост Полет из Сивца. Ако је судити на основу положаја екипа  на табели домаћин је фаворит. У дербију зачеља данас ће се у Липару састати предпоследњи Липар и последњи ОФК Оџаци. Уколико желе да задрже шансе у борби за опстанак Липарчани морај победити. Наш четврти представник, екипа Кула данас гостује у Бачкој Паланци где се састаје са екипом Крила Крајине. Сви данашњи сусрети у Сомборској подручној лиги ће почети у 17 сати, а о исходу данашњих фудбалских догађања известићемо вас у нашим сутрашњим информативним емисијама.

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju