Хуманитарна акција медлаб

Лабораторија Медлаб Нови Сад, сходно националној стратегији за очување и јачање села и сеоског становништва, покренула нови хуманитарни пројекат намењен пољопривредницима.  Пројектом је предвиђено да се у више села при општинама где Лабораторија Медлаб послује спроведе хуманитарна акција бесплатне анализе глукозе и липидног статуса у крви намењену пољопривредницима са најнижим примањима.

Једна од основних вредности МЕДЛАБА, који ове године обележава јубилеј 25. година рада и пословања је друштвено одговорно пословање и понашање које подразумева и одговоран однос према заједници у којој послујемо. Тако, сваке године МЕДЛАБ уради преко 1000 анализа у оквиру хуманитарних акција.

Од 5 – 9. августа  ће хуманитарну акцију спровести и у кулској општини. У понедељаки, 5. августа биће урађено по десет анализа у Руском Крстуру у 8,00 часова и Крушчићу у 9,00 сати , а сутрадан, у уторак, 6. августа петнаест  анализа ће бити урађено у Сивцу у 8,00 сати и десет у Липару од 9,00 часова. Хуманитарној акцији у Липару присуствоваће и председник општине Кула Дамјан Миљанић.

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju