Црвенчани победници "Раштанијаде"

Црвенка, 04.11.2019.

Традиционална шеста по реду „Раштанијада“ одржана је у суботу, 02. новембра у Ловачком дому у Црвенки. Према речима организатора, овогодишња манифестација се може назвати и међународном, јер су учесници били различитих нација, а Живко Јовановић, председник Удружења Црногораца из Црвенке рекао је да је било пријављених једанаест екипа и да су поред домаћина, екипе биле из Бачког Доброг Поља, Ловћенца, Раткова.

Он је додао да им је у госте дошао Предраг Вујовић из Удружења Даниловграђана из Београда, са којим имају одличну сарадњу, а који је овом приликом био члан жирија. Јовановић се на крају захвалио локалној самоуправи и Туристичкој организацији општине Кула на подршци и изузетној сарадњи.

Милорад Кесић из Клуба ветерана „Парабућ“ из Раткова други пут је на популарној „Раштанијади“, и оба пута забележио је успех. Прошле године је био трећи, а ове године његова екипа је имала најуређенији сто.

Победу на шестој „Раштанијади“ однела је домаћа екипа „Бандо“ из Црвенке, вицешампиони су Удружење Црногораца и пријатеља Црне Горе „Дурмитор“ из Бачког Доброг Поља, а треће место је заузело Црногорско друштво „Ловћен“ из Ловћенца.

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju