IX. Hagyományörző Nap

A kúlai Magyar Művelődési Központ a Népkör 2016. szeptember 3-án szervezi meg a IX. Hagyományörző Nap rendezvényét. Mint az előző években is lesz kispályás labdarúgótorna, birkapaprikásfőző verseny, kultúrműsor, kirakodóvásár és zenés mulatság. Az előző évek tapasztalata alapján a labdarúgotornán a környékbeli városok csapatai vettek részt, a főzőversenyen tavaly pedig 42 bográcsban rotyogott a paprikás. A művelődési műsorban a helyi és a környező települések művelődési csoportjai lépnek fel. A politikai élet több magasrangú köztársasági, tartományi, helyi képviselője is jelezte részvételét a rendezvényen úgyszintén mint Kalocsa város vezetősége.

A kispályás labdarúgótorna 13,00 órakor kezdődik, a paprikásfözö verseny 15,00 a művelődési műsor pedig 17,00 órakor. Az eredményhirdetésre és a díjkiosztásra 19,00 órakor kerül sor a program szerint, majd vacsora és zenés mulatság következik.

Még lehet jelentkezni a birkapaprikásföző versenyben való részvételre a 025/722-613 és a 063/ 561-703 telefonszámokon. A szervezők mindenkit tisztelettel és szeretettel hívnak és várnak a IX. Hagyományörző Napra, Kúlára.

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju