Анамарија Њаради освојила злато на Европском првенству!

Руски Крстур, 09.05.2017.

На Европском првенству Шотокан Карате савеза, Анамарија Њаради из карате  клуба ''Русин'' из Руског Крстура освојила је прво место у борбама у појединачној конкуренцији у категорији кадеткиња. Европско првенство поменутог савеза, ткз ''Кохаи куп'', ове године је одржано у Суботици од 5. до 7. маја, а учествовало је око 1500 каратиста и 16 земаља у разним категоријама.

Поред Анамарије, из ''Русина'' на Европском првенству у борбама у појединачној категорији  у категорији кадеткиња учествовала је и Сара Планчак, а на овом такмичењу њих две су биле и чланице кадетске репрезентације Шотокан Карате савеза Србије. Њарадијева се појединачно такмичила у петак, Планчакова у суботу, а као чланице репрезентације у недељу.

Каратисте ''Русина'' је и за ово такмичење припремио тренер Михал Орос, који је том приликом изјавио да је већ појединачан пласман две каратисткиње на Европско првенство, њихово учествовање и у репрезентацији, а посебно једно освојено прво место јако велики успех за не тако велики карате клуб као што је ''Русин'' и за Руски Крстур.

Рутенпрес

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju