Богат спортски викенд

Кула, 08.02.2019.

Овог викенда ће пажња љубитеља спорта у нашој општини бити усмерена на кошарку, фудбал, рукомет и куглање.

У 16. колу првенства у Првој српској лиги кошаркаши Хајдука иду у госте Новој Пазови. Домаћин у досадашњем делу првенства има две победе више, игра пред својим навијачима и фаворит је. Сусрет кошаркаша Нове Пазове и Хајдука је на програму вечерас, а почеће у 19 сати и 30 минута.

У 13. колу првенства у Другој српској лиги кошаркаши Сивца гостују у Банатском Карађорђеву, где се састају са Војводином. Овај сусрет ће у Банатском Карађорђеву бити одигран у недељу, а почеће у 20 сати.

Фудбалски и рукометни колективи из наше општине се припремају за пролећни део првенства, и кроз пријатељске сусрете брусе форму. Лидер Српске лиге група Војводина Хајдук 1912 ће овог викенда одиграти две контролне утакмице, обе у недељу. Шеф стручног штаба Драган Ивановић је такмичарски погон поделио у два дела, па ће једна група играча Хајдука од 11 сати одмерити снаге са војвођанским лигашем, комшијом Црвенком, док ће друга група од 14 сати на Вашаришту одиграти сусрет са Бачком из Пачира. Након ова два сусрета шеф струке Куљана Драган Ивановић ће одредити списак путника на завршне припреме, које ће фудбалери Хајдука обавити у Врњачкој бањи.

Рукометаши Црвенке, чланови Супер Б лиге, ће сутра гостовати у Бачкој Паланци где ће од 19 сати одиграти пријатељски сусрет са домаћим Лавовима, док ће рукометаши Сивца, јесењи прваци Прве лиге сутра, пред својим навијачима угостити Супер Б лигаша Пролетера из Зрењанина. Сусрет ће у новосаграђеној сивачкој хали сутра почети у 18 часова.

Куглаши Хајдука у 13. колу првенства у Првој лиги Србије група Војводина дочекују екипу Петроварадина. Куљанима је то прилика да се искупе за пораз остварен у претходном колу када су као домаћини изгубили од Баната из Зрењанина. Сусрет куглаша Хајдука и Петроварадина ће у куглани у Врбасу бити одигран у недељу, а почеће у 16 сати. 

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju