"Вукови" одлични у Нитри

Кула, 05.12.2019.

Одличне резултате на деветом меморијалном карате турниру „Рудолф Фармадин“ одржаном у словачком граду Нитри остварили су чланови Карате клуба „Вукови“. У конкуренцији готово 600 такмичара из више од 50 клубова из седам европских земаља наступило је и пет чланова Карате клуба „Вукови“ од којих се троје окитило медаљама. Златну медаљу је освојио јуниор Милош Милутиновић, који је са лакоћом савладао репрезентативце Мађарске и Словачке, и показао да је у изузетној форми.

Сребрну медаљу је освојио Михајло Крнајац који је након 4 тешка и неизвесна меча дошао до финала, у којем је после неколико спорних судијских одлука поражен, те се морао задовољити сребром. Бронзану медаљу је освојио Растко Мијановић, који је након изгубљеног првог меча у репасажу остварио три победе и домогао се бронзе. 

На овом турниру наступили су још и Милош Крнајац, који је такмичење завршио на високом 5. месту, и јуниор Филип Ћосић, који је изузетно тешкој конкуренцији, и поред показаног квалитета, нажалост остао без пласмана.

У Карате клубу „Вукови“ су веома задовољни резултатима оствареним у Нитри, а на крилима остварених резултата од јуниора Милоша Милутиновић очекују добар пласман на предстојећем Првенству Балкана које се одржава наредне недеље у Словенији. Милош је у овој такмичарској полусезони остварио успех који се у карате спорту не памти, да неко после непуне две године бављења каратеом побеђује већ прекаљене борце и репрезентавце, и постане члан јуниорске репрезентације Србије“, саопштили су у управи Карате клуба „Вукови“.

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju