Вукови са Школског првенства Србије донели три медаље

Кула, 19.03.2019.

Иако један од најмлађих спортских колектива у кулској општини Карате клуб „Вукови“ нас полако навикава на одличне резултате које бележе његови чланови. Тако су се са недавно одржаног Школског првенства Србије, такмичари из Карате клуба „Вукови“ вратили са три медаље. Златну медаљу је освојио јуниор Александар Бођанец у конкуренцији ученика првих и других разреда средњих школа. Бронзана одличја на Школском првенству Србије освојили су јуниор „Вукова“ Милош Милутиновић и нада Михајло Крнајац. 

Такође, недавно су чланови Карате клуба „Вукови“ имали и веома запажен учинак на Првенству Војводине за млађе узрасне категорије које је одржано у Инђији. Са овог такмичења чланови Карате клуба Вукови су донели шест медаља: једну у екипној и пет у појединачној конкуренцији. Златне медаље у појединачној конкуренцији освојили су наде Растко Мијановић и Миа Двожак, сребрну  нада Милош Крнајац, а бронзане медаље су освојили наде Ерик Гога и Урош Ћосић у појединачној, као и тим нада у саставу Ерик Гога, Растко Мијановић, Милош и Михајло Крнајац у екипној конкуренцији.

Из Карате клуба „Вукови“ поручују да су изузетно поносни оствареним резултатима, којима тежину даје чињеница да су један од најмлађих клубова на српској карате сцени, а ипак остварују резултате који су изнад свих очекивања. Са највишим амбицијама „Вукови“ иду на предстојеће Првенство Србије за млађе узрасне категорије где се надају одличним резултатима, а будући да су у току припреме за Куп Војводине у старијим категоријама, у Карате клубу „Вукови“ очекују одличан екипни и појединачан наступ својих јуниора.

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju