Делегација Спортског савеза Србије на челу са Давором Штефанеком посетила општину Кула

Кула, 10.12.2018.

Данас је у посети кулској општини боравила делегација Спортског савеза Србије коју су предводили председник Давор Штефанек и генерални секретар Горан Маринковић. Делегацију Спортског савеза Србије је дочекао Велибор Милојичић. На радном састанку Велибор Милојичић је председника Штефанека и генералног секретара Маринковића упознао са стањем спорта у кулској општини, посебно апострофирајући спортску инфраструктуру. Овом радном састанку су присуствовали и Милорад Лазић и Милан Вујаковић, чланови Привременог органа општине Кула. Након разговора у згради општине председник Спортског савеза Србије, легендарни рвач Давор Штефанек и генерални секретар Горан Маринковић су у пратњи својих домаћина посетили халу Основне школе Петефи бригада у Кули где су их сачекали представници Кошаркашког клуба Хајдук. Након краћег разговора председник Спортског савеза Србије Давор Штефанек је Кошаркашком клубу Хајдук поклонио кошаркашке лопте.

Након сусрета са кошаркашима делегација Спортског савеза Србије је посетила и Црвенку, где су их у црвеначкој хали сачекали представници Женског рукометног клуба Лаки. Делегација Спортског савеза је овом младом спортском колективу уручила лопте, а будући да су тренинг имали и најмлађи фудбалери Црвенке Давор Штефанек и Горан Маринковић су им у разговору саветовали да буду истрајни, упорни и радни на тренинзима јер је то први услов за остваривање врхунских резултата.

Делегација Спортског савеза Србије је потом посетила и Сивац, где су их у сали Основне школе „20. Октобар“ сачекале чланице Женског кошаркашког клуба Сивац и њихов тренер Марјан Стојанац. Председник Спортског савеза Србије Давор Штефанек и генерални секретар Горан Маринковић су и овом спортском колективу даривали лопте.

Данашња посета општини Кула је тим значајнија јер је Спортски савез Србије даривао и женске спортске колективе, којих је мало.

Велибор Милојичић је захвалио гостима како на посети, тако и на поклонима нашим спортским колективима.

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju