Дерби кола на стадиону "Милан Средановић" у Кули

Кула, 06.09.2019.

Фудбалери Хајдука у четвртом колу првенства у Српској лиги група Војводина дочекују екипу Раднички 1912 из Сомбора. Биће то дерби кола јер се састају две екипе које рачунају на висок пласман. Фудбалери Хајдука верују у предност домаћег терена, те поручују да ће уз подршку са трибина уписати трећу победу. Сусрет фудбалера Хајдука и Радничког 1912 из Сомбора ће на стадиону „Милан Средановић“ у Кули бити одигран сутра, а почеће у 16 сати и 30 минута.

У четвртом колу првенства у Војвођанској лиги група север фудбалери Црвенке дочекују екипу Текстилца из Оџака. Црвенчани су лоше отворили сезону, у претходна три сусрета освојили су само бод, па се победа намеће као императив. Дуел фудбалера Црвенке и Текстилца из Оџака ће на стадиону „Милорад Џомба“ у Црвенки бити одигран сутра, а почеће у 16 сати и 30 минута.

Фудбалери Русина из Руског Крстура, једини наш представник у Сомборској подручној лиги, у четвртом колу првенства иде у госте екипи Херцеговца у Гајдобру. Домаћин осокољен победом коју је у минулом колу остварио у гостима, али и чињеницом да игра пред својим навијачима најављује победу, али из табора Русина и не помишљају на предају, тако да се очекује занимљив окршај. Сусрет фудбалера Херцеговца и Русина ће у Гајдобри бити одигран у недељу, а почеће у 16 сати и 30 минута.

Четврто коло првенства у Сомборској међуопштинској лиги обележиће општински дерби, јер ће се у Кули на Гедеру састати Кула и Липар. Њихови међусобни дуели су увек били неизвесни, па ваља очекивати да ће тако бити и овога пута. Младост у Крушчићу дочекује екипу Јединства из Рибарева, а непоражени Полет ће у Сивцу угостити екипу Задругара из Српског Милетића. Сви ови сусрети су на програму у недељу, а почеће у 16 сати и 30 минута.

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju