Дерби Хајдук 1912 - Кабел

Кула, 02.11.2018.

Четрнаесто коло првенства у Српској лиги група Војводина обележиће дерби који ће бити одигран у Новом Саду, а у којем ће се састати Кабел и водећи Хајдук 1912 из Куле. Домаћин за лидером заостаје шест бодова, мораће јуришати на победу, што Хајдуку отвара простор да мирном и стрпљивом игром казни евентуалне грешке противника. Сусрет фудбалера Кабела и Хајдука ће у Новом Саду бити одигран у недељу, а почеће у 10 сати.

У 12. колу првенства у Војвођанској лиги група север фудбалери Црвенке иду у госте екипи Младости у Турију. Црвенчани играју по систему топло-хладно, имају проблем реализације, али ваља очекивати да уз одговорну и стрпљиву игру могу до повољног резултата. Сусрет фудбалера Младости и Црвенке ће у Турији бити одигран у недељу, а почеће у 13 сати и 30 минута.

Дванесто коло Сомборске подручне лиге обележиће општински дерби који ће бити одигран у Сивцу, а у којем ће се састати Полет и Русин из Руског Крстура. Ако је судити на основу положаја екипа на табели Русин је фаворит. Кула на Гедеру  дочекује Крила Крајине, а Липар иде у госте последњепласираним ОФК Оџацима. Сви ови сусрети су на програму у недељу, а почињу у 13 сати и 30 минута.

У десетом колу првенства у Сомборској међуопштинској лиги први разред Младост у Крушчићу дочекује екипу Партизана из Купусине. Сусрет ће бити одигран у недељу, а почеће у 13 сати и 30 минута.

Фудбалерке Полета из Сивца у деветом колу првенства у Првој лиги за жене у недељу гостују у Куршумлији где се од 14 сати састају са екипом Колибри.

Клуб малог фудбала Хајдук у шестом колу првенства у Футсал лиги Војводине у недељу гостује у Новом Саду где се од 20 сати и 15 минута састаје са Тангом.

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju