Занимљив рукометни, кошаркашки и одбојкашки викенд

Кула, 29.11.2019.

Како се ближи крај године спортских догађања је све мање. Завршен је јесењи део фудбалског првенства за клубове из наше општине, али ће бити занимљивих дуела на рукометним, кошаркашким и одбојкашким теренима.

Рукометаши Црвенке у 10. колу првенства у Супер Б лиги гостују у Великој Плани где се састају са Моравом. Црвенчани су у веома доброј форми, екипа је све уигранија, што су демонстрирали у минулом колу када су са лакоћом победили Јединство из Новог Бечеја, па је баш та констатација темељ оптимизму да се и у Великој Плани може остварити повољан резултат. Сусрет рукометаша Мораве и Црвенке ће у Великој Плани бити одигран сутра, а почеће у 20 сати.

Наш други суперлигаш Сивац 69 је у десетом колу првенства требао да игра са Пожаревцем, но будући да је Пожаревац искључен из такмичења Сивчани су овог викенда слободни.

Кошаркаши Хајдука у деветом колу првенства у Првој српској лиги дочекују Стару Пазову. Куљани су везали три пораза и покварили добар утисак са отварања сезоне, тако да је сусрет са Старом Пазовом прилика како за прекид те негативне серије, тако и за поправљање утиска. Кошаркаши Хајдука позивају навијаче да им помогну у остварењу тих циљева, а за навијаче ће у полувремену утакмице бити приређена наградна игра: шутирање са половине терена за клима уређај и друге награде. Сусрет кошаркаша Хајдука и Старе Пазове ће у хали Основне школе „Петефи бригада“ бити одигран у суботу, а почеће у 19 сати.

Обе екипе Одбојкашког клуба „Хајдук“ и мушка и женска су овог викенда домаћини.

Женска одбојкашка екипа Хајдука у четвртом колу првенства у Друој војвођанској лиги дочекује екипу Бечеја. Куљанке су у прва три кола уписале три победе, играју пред својим навијачима, па је за очекивати наставак успешне серије. Сусрет одбојкашица Хајдука и Бечеја ће у хали Основне школе „Петефи бригада“ бити одигран сутра, а почеће у 16 сати.

Одбојкаши Хајдука у шестом колу првенства у Првој војвођанској лиги група запад дочекују екипу Маглића. Осокољени победом оствареном у прошлом колу у Новом Саду одбојкаши Хајдука истичу да ће дати све од себе како би тај успех потврдили новом победом. Сусрет одбојкаша Хајдука и Маглића ће у хали Основне школе „Петефи бригада“ бити одигран у недељу, а почеће у 12 сати.

У десетом колу првенства у Футсал лиги Војводине футсалери Хајдука ће угостити екипу „Летећи Бајмочани“ из Бајмока. Овај сусрет ће у хали Основне школе „Петефи бригада“ бити одигран у недељу, а почеће у 19 сати.

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju