ЗА „ХАЈДУКЕ“ НЕМА ОДМОРА: РЕПРЕЗЕНТАТИВНЕ ОБАВЕЗЕ

Кула, 04.09.2017.

Они који помније прате збивања у каратеу знају да је лето време одмора за каратисте. Међутим, то за чланове Карате клуба „Хајдук“ не важи и у летњем периоду су били активни репрезентативни кандидати из овог клуба.

- Наши репрезентативни кандидати млађи сениор Миљан Ћаћић и кадеткиња Милица Рајић су имали заиста озбиљне активности, које су на нашу радост веома успешно одрадили. Најпре је Ћаћић наступао на тромечу три регије Србије , што му је била прва провера пред предстојеће међународне изазове. Након тога је боравио у Караташу на Ђердапу на репрезентативним припремама, да би потом он и Милица Рајић боравили на репрезентативним припремама у Апатину. Почетком августа Ћаћић је поново боравио на припремама у Апатину, а одрадио је и припреме на Тари на које су били позвани само они борци који су на списку селектора репрезентације Србије за предстојећи Медитерански шампионат који ће у септембру бити одржан у Мароку.  Од селектора смо добили информацију да је наш борац био врло посвећен сваком тренингу, да улази у одличну форму и да ће свакако бити окосница младе репрезентације Србије у категорији до 67 килограма – каже тренер у Карате клубу „Хајдук“ Никола Гребер.

Од међународних изазова поред Марока, репрезентативце очекује и Балкански шампионат у Црној Гори (Херцег Нови) и Светски шампионат у Шпанији (Тенерифе) па у Карате клубу „Хајдук“ очекују озбиљан наступ свог борца Миљана Ћаћића.

У Карате клубу „Хајдук“ припреме за наредну сезону су почели 14. августа и у стручном штабу су задовољни досадашњим радом и залагањем такмичарског погона.

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju