Извештај са седнице Скупштине Општинског фудбалског савеза Кула

КУЛА, 30.12.2021.- Јуче је у Кули одржана друга редовна седница Скупштине Општинског фудбалског савеза Кула за мандатни период од 2019. до 2023. године.

Након избора радних тела уследила је верификација мандата нових делегата Скупштине за поменути мандатни период, након чега је на усвајање био понуђен записник са претходне, прве редовне седнице Скупштине Општинског фудбалског савеза. Потом се пред делегатима Скупштине Општинског фудбалског савеза нашло разматрање и усвајање Извештаја о раду Извршног одбора Општинског фудбалског савеза за 2020. годину, затим Извештаја о раду Надзорног одбора Општинског фудбалског савеза за исти пеиод, као и Финансијски извештај за 2020. годину. Поменуте извештаје је поднео председник Општинског фудбалског савеза Миодраг Гогић, који је након седнице, оцењујући рад Општинског фудбалског савеза у том периоду рекао:

-Двехиљаде и двадесете године, с обзиром да нас је закачила пандемија, осетило се то у свакодневном животу, па тако и у раду  Општинског фудбалског савеза. Довијали смо се на разне начине, имали смо пуно разумевање међу нама самима, а морам заиста да истакнем и свесрдну и велику помоћ органа Општинске управе где смо наишли на апсолутно разумевање и помоћ у сваком смислу, наравно и у оном најбитнијем – финансијском. Сви чланови Општинског фудбалског савеза функционишу, свугде има простора да то буде и боље. Резултати су сасвим коректни у смислу да имамо екипу која је напредовала из шестог у пети степен такмичења, реч је о Фудбалском клубу Липар. Ф.К. Хајдук, као носилац активности у ОФС се бори да опстане у Српској лиги. Уверени смо да хоће, јер му је ту и место. На жалост, имали смо и једно посртање једног изузетно великог фудбалског колектива, а реч је о Ф. К. Црвенка, који услед све ове ситуације се није најбоље снашао, функционисање клуба је спало на ентузијасте који нису издржали и на жалост Црвенка је испала у нижи ранг такмичења. Што се тиче струковних организација похвалио бих струковну организацију судија, која изузетно квалитетним и марљивим радом у оквиру Подручног фудбалског савеза је носилац свих активности и с тим у вези имамо и напредак појединих чланова са нижих лига на вишу. Што се струковне организације тренера тиче ту је ситуација мало другачија. На жалост, тренери како на нашој територији Општинског савеза тако и на територији Подручног савеза немају неку жељу и вољу да раде, да се едукују, да прате трендове и да полажу за лиценце које им аутоматски дају воде клубове у одреженом степену такмичења. Искрено се надам и верујем да ће наћи снаге и воље и да и они фабрикују квалитетне кадрове за вођење наших клубова који су чиниоци Савеза – рекао је Гогић.       

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju