Изузетан викенд за „ВУКОВЕ“

Кула, 26.04.2019.

Викенд иза нас обележили су одлични спортски резултати такмичара КК „Вукови“. Наиме, дана 20.04.2019. године, у Чачку, на престижном Интернационалном турниру „Златни појас Чачка“, наступила је млађа такмичарска екипа карате клуба у саставу Крнајац Милош, Крнајац Михајло и Мијановић Растко, који су остварили изузетне резултате. У екипној конкуренцији су после више мечева, услед недостастка спортске среће у финалном мечу, завршили на високом другом месту и у Кулу донели сребрну медаљу са овог изузетно јаког турнира.

У појединачној конкуренцији, без премца је био нада Крнајац Михајло, који је у својој узрасној и тежинској категорији апсолутно бриљирао и скоро без изгубљеног поена, освојио златну медаљу. Успешан у појединачној конкуренцији био је и Мијановић Растко који је такмичење завршио на високом трећем месту.

Запаженим наступима на претходним такмичењима, наши такмичари Крнајац Михајло, Мијановић Растко и Крнајац Милош оверили су визу за наступ у саставу репрезентације Србије на Првенство Балкана за децу које се одржава половином следећег месеца у Бања Луци.

У недељу, 21.04.2019. године, у Банатском Новом Селу, одржан је Куп Војводине за кадете, јуниоре, млађе сениоре и сениоре, где је наступила наша старија такмичарска екипа у саставу јуниор Ћосић Филип, Милутиновић Милош, Какаш Александар, Бођанац Александар и кадет Дамјановић Лука. Јуниорска екипа је изузетним наступом, потпуно заслужено, понела титулу освајача Купа Војводине и у Кулу донела златну медаљу са овог такмичења.

У појединачној конкуренцији освојено је три медаље. На победничко постоље са сребрним медаљама изашли су Милутоновић Милош и Бођанац Алелександар, док је са бронзаном медаљом такмичење завршио Ћосић Филип.

„Изузетно смо поносни оствареним резултатима у претходном периоду, који само осликавају шампионски пут којим се креће наша такмичарска екипа. Посебно смо поносни на изузетне наступе наших јуниора, где оправдано очекујемо позив селектора да исти бране боје Србије на неком од наредних међународних наступа“, саопштили су у управи клуба.

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju