Каратистима "Хајдука" једанаест медаља на престижном такмичењу

Кула, 05.11.2019.

Чланови Карате клуба „Хајдук“ су наставили низ успеха на такмичењима на којима се појаве. Тако је било и на традиционалном међународном турниру „Трофеј Србије – Београдски победник“ који је у организацији Карате федерације Србије одржан у Београду, а на којем је наступило више од хиљаду такмичара из десет земаља. Куљани су на овом престижном турниру наступили са 18 такмичара у борбама у конкуренцији пионира, нада, кадета и јуниора и у Кулу су се вратили са једанаест освојених медаља.

Чланови Карате клуба „Хајдук“ су освојили три сребрне и осам бронзаних медаља. Сребрне медаље су освојили: кадеткиња Александра Ђикић у категорији до 54 килограма, нада Матеа Калмар у категорији преко 54 килограма и пионир Стефан Карапанџа у категодији до 45 килограма. Бронзана одличја су освојили пионирка Миа Војчена у категорији до 37 килограма, наде Марко Пуцар у категорији до 55 и Миљана Татић у категорији преко 54 килограма, јуниор Душан Веселиновић у категорији до 76 килограма, кадети Марко Међедовић у категорији до 52 килограма и Лука Гириц у категорији преко 70 килограма, јуниорка Сара Планчак у категорији до 59 килограма и пионир Вук Новаковић у категорији до 45 килограма.

Београдски победник је свакако најзначајнији и најјачи турнир у Србији и у окружењу и самим тим у клубу су презадовољни учинком, јер су имали чак три финала, али због недостатка спортске среће нису успели да се домогну златних одличја. Према речима тренера Николе Гребера чланови Хајдука су показали висок ниво форме што је посебно важно јер их већ следеће недеље очекује Куп Србије за пионире и наде у Смедереву где путују са 16 такмичара и највишим амбицијама, посебно када су екипни наступи у питању.

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju