Каратисти "Хајдука" настављају са успесима

Кула, 09.10.2019.

Чланови Карате клуба „Хајдук“ још једном су потврдили свој неспорни квалитет и најавили успешан други део сезоне. Наиме, на 16. по реду „Купу пријатељства“, традиционалном међународном турниру који је одржан у Новом Саду „хајдуци“ су наступили у борбама у категоријама пионира, нада, кадета и јуниора, са укупно 24 такмичара и били су најбројнији клуб на целом турниру. Турнир је Куљанима послужио као припремни пред предстојеће Првенство Србије. Освојен је велики број медаља, а у Карате клубу Хајдук су посебно задовољни екипним учинком.

Екипе Хајдука су освојиле чак шест одличја. Златне медаље освојио је тим женских нада у саставу Матеа Калмар, Миона Кнежић, Милана Корица и Миљана Татић, као и тим кадеткиња-јуниорки у саставу Наталија Сератлић, Нина Војиновић и Елеонора Тот. Сребрне медаље освојио је тим пионирки у саставу Лана Љубенковић, Миа Војчена и Јелена Живић, тим мушких нада у саставу Марко Пуцар, Растко Батуран и Глоријан Штрангар, као и тим кадета-јуниора у саставу Душан Веселиновић, Марко Пуцар и Лука Гириц. Бронзану медаљу освојио је женски тим кадеткиња-јуниорки у саставу Миона Кнежић, Милана Корица и Матеа Калмар.

У Карате клубу „Хајдук“ су веома задовољни учинком својих чланова, начином на који су дебитовали неки од новајлија у такмичарском погону, као и бројем одрађених мечева, што је све послужило као одлична провера пред Првенство Србије за кадете и јуниоре које ће наредног викенда бити одржано у Чачку. Према речима тренера Николе Гребера на државно првенство чланови Хајдука одлазе са највишим амбицијама, уверени да ће бити медаља како у појединачној, тако и у екипној конкуренцији.

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju