КК ''Вукови'' најуспешнији клуб на „Купу пријатељства“

Кула, 10.10.2018.

Један од најмлађих спортских колектива у кулској општини Карате клуб „Вукови“ бележи сјајне резултате и постаје све респектабилнији клуб у нашој земљи. Тако су „Вукови“ протеклих дана забележили сјајан наступ на петнаестом по реду „Купу пријатељства“, међународном турниру одржаном у Новом Саду. У конкуренцији више од 400 такмичара из пет земаља, чланови Карате клуба „Вукови“ су освојили чак осамнаест медаља у катама и борбама у екипној и појединачној конкуренцији, те су због таквог учинка били и најуспешнији клуб на „Купу пријатељства“.

Када је реч о катама две бронзане медаље је освојила најмлађа такмичарка на турниру Теодора Перишић у конкуренцији са девојчицама које су и више од три године старије од ње. Теодора је бронзане медаље у катама освојила у Д класи и апсолутном нивоу. „Вукови“ су бриљирали у борбама. У екипној конкуренцији освојене су две златне медаље, а освојили су их екипа пионира у саставу Растко Мијановић, Милош Крнајац и Урош Ћосић, као и екипа кадета у саставу: Милош Милутиновић, Александар Какаш, Никола Стаменковић и Филип Ћосић.

Сребрну медаљу освојила је екипа нада у саставу: Лука Дамјановић, Димитрије Бублић и Михајло Крнајац. У појединачној конкуренцији златне медаље у ризницу „Вукова“ донели су кадети Милош Милутиновић и Никола Стаменковић, пионирка Миа Двожак и пионири Растко Мијановић и Милош Крнајац. Сребрне медаље су освојиле наде Лука Дамјановић и Димитрије Бублић, а бронзане кадети Миа Мандић, Александар Какаш и Филип Ћосић, наде Адриан Војчена и Михајло Крнајац и пионирка Ивана Драгичевић.

Због најатрактивнијих мечева, титулу најуспешнијег борца на турниру је понео заслужено члан „Вукова“  Милош Милутиновић, који је од стране организатора награђен пехаром, а изузетни резултати у борбама донеле су у клупску витрину још један пехар, јер је Карате клуб „Вукови“, проглашен за најуспешнији клуб у борбама на овом престижном турниру.

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju