КК "Хајдук" изабрао ново руководство

Кула, 04.09.2019.

Радован Стељић је нови председник Управног одбора Кошаркашког клуба „Хајдук“, одлучено је на недавно одржаној Годишњој изборној Скупштини овог спортског колектива. На поменутом скупу су најпре верификовани мандати члановима Скупштине, има их 13, који су потом за председника Скупштине изабрали Велимира Миросављева.

На поменутом састанку новоизабрани председник Управног одбора Кошаркашког клуба „Хајдук“ Радован Стељић је предложио и остале чланове тог тела, па су тако у Управни одбор изабрани Срђан Петровић, Братислав Пјешчић, Миодраг Поповић, Драган Кецојевић и Данило Боровић. За спортског директора Кошаркашког клуба Хајдук изабран је Ранко Шљиванчанин, док је секретар клуба Љупче Поповски који је и у претходном периоду обављао дужност секретара.

Годишњој изборној Скупштини Кошаркашког клуба „Хајдук“ присуствовали су и Дамјан Миљанић, председник Општине Кула, као и Горан Крстајић, председник Окружног кошаркашког савеза Западно-бачког округа.

Иначе, кошаркаши Хајдука се припремају за нову првенствену сезону у Првој српској лиги. У склопу припрема кошаркаши Хајдука ће у суботу гостовати у Печују у Мађарској и одиграти пријатељски сусрет са тамошњим клубом.

Komentari

Raso: Bravo

2019-09-04 19:32:50 1 0 100 %

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju